راهنمایی برای گوشی های هوشمند سامسونگ: آشنایی با سری گلکسی اس

شرکت سامسونگ سری پرچمداران خود را به عنوان گلکسی اس و گلکسی نوت راهی بازار می کند. سری گلکسی اس عمدتا دارای نمایشگر پروضوح، دوربین حرفه ای، مشخصات قدرتمند و سیستم امنیتی سطح بالا هستند.

این شرکت از سال 2010 تصمیم گرفت به عرضه سری گلکسی اس با مدل گلکسی اس بپردازد. حال با گذشت 10 سال از آن زمان شاهد عرضه سری گلکسی اس 20 و گوشی تاشو منحصربفرد گلکسی زد فلیپ هستیم.

در این بخش قصد داریم نگاهی به تمامی مدل های سری گلکسی اس بندازیم و آشنایی کاملی با آنها پیدا کنیم.

 

سامسونگ سری گلکسی اس 20

66 راهنمایی برای گوشی های هوشمند سامسونگ: آشنایی با سری گلکسی اس

صفحه نمایش:

  • 6.2 اینچی AMOLED 2X برای مدل اس 20
  • 6.7 اینچی AMOLED 2X برای مدل اس 20 پلاس
  • 6.9 اینچی AMOLED 2X برای مدل اس 20 اولترا

دوربین جلو:

  • 10 مگاپیکسلی برای مدل اس 20
  • 10 مگاپیکسلی برای مدل اس 20 پلاس
  • 40 مگاپیکسلی برای مدل اس 20 اولترا

دوربین عقب:

  • سه دوربین 12/12/64 مگاپیکسلی برای مدل اس 20
  • چهار دوربین 12/12/64 مگاپیکسلی با حسگر ToF برای مدل اس 20 پلاس
  • چهار دوربین 12/108/48 مگاپیکسلی با حسگر ToF برای مدل اس 20 اولترا

سیستم عامل اندروید: 10 کیو

تاریخ عرضه: فوریه 2020

اولین نکته قابل توجه درمورد خانواده گلگسی اس 20 این مورد است که سامسونگ این‌بار به‌جای اضافه کردن یک نسخه ارزان‌تر مانند گلکسی اس 10e حالا یک نسخه گران‌تر اولترا را اضافه کرده است. علاوه بر این حالا سامسونگ نسخه 5G این گوشی‌ها را نیز به‌صورت گسترده‌تر عرضه خواهد کرد و نسخه اولترا فقط در مدل 5G معرفی شده است.

البته پشتیبانی از 5G در این گوشی‌ها متفاوت است. گلکسی S20 5G از باند فرکانسی mmWave 5G پشتیبانی نمی‌کند اما نسخه‌های پلاس و اولترا از این فرکانس پشتیبانی خواهند کرد. به این ترتیب گلکسی اس 20 عادی تنها از باند sub-6 5G پشتیبانی می‌کند که نسبت به mmWave گستردگی و آنتن‌دهی بهتری دارد اما سرعت ۵۰۰ تا ۶۰۰ مگابیتی آن در حد سرعت گیگابیتی mmWave 5G جذاب نیست.

طراحی خیره کننده

از نظر طراحی خانواده گلکسی اس 20 تغییری چشمگیر نداشته است. با توجه به باریک شدن حاشیه صفحه‌نمایش خلاقیت تولیدکنندگان محدود شده و بیشترین تغییرات را معمولاً می‌توان در طراحی پشت بدنه مشاهده کرد. با این‌حال سه‌گانه گلکسی اس 20 مانند همیشه از گوشه‌های دارای منحنی و خمیده استفاده کرده که تفاوت قابل توجهی با قاب گلکسی نوت 10 دارد. دوربین سلفی هم کماکان به شکل حفره اما این‌بار در وسط حضور دارد.

طراحی ماژول دوربین حالا تغییر کرده و سامسونگ به‌جای چینش افقی گلکسی اس 10 از چینش عمودی استفاده کرده است؛ چرا که تعداد دوربین‌ها اضافه شده و نیاز به فضای بیشتری هم دارد.

طبق انتظار جک ۳.۵ میلی‌متری صدا هم حذف شده اما استاندارد مقاومت دربرابر آب و گردوغبار IP68 در این گوشی‌ها پابرجاست. همچنین حاشیه پایینی صفحه‌نمایش نیز کمی باریک‌تر شده تا یکی دو درصد به صفحه‌نمایش کاملاً بدون حاشیه نزدیک‌تر شویم.

گلکسی اس 20 این بار در سه اندازه مختلف عادی، پلاس و اولترا عرضه می‌شود. گلکسی S20 از صفحه‌نمایش ۶.۲ اینچی، +S20 از صفحه‌نمایش ۶.۷ اینچی و سرانجام S20 Ultra از صفحه‌نمایش ۶.۹ اینچی استفاده می‌کنند. هر سه صفحه‌نمایش از نوع Dynamic AMOLED و با وضوح ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل انتخاب شده‌اند و از +HDR10 نیز پشتیبانی خواهند کرد.

با این‌حال بزرگ‌ترین تغییر پشتیبانی هر سه صفحه‌نمایش از نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتزی است. البته گفته می‌شود این نرخ تازه‌سازی تنها در وضوح 1080p قابل فعالسازی خواهد بود که با هدف کاهش مصرف انرژی و افزایش دوام شارژ باتری در نظر گرفته شده است.

به گفته سامسونگ صفحه‌نمایش همچنین می‌تواند به‌صورت خودکار و هوشمند بین دو نرخ ۶۰ و ۱۲۰ فریم بر ثانیه با توجه به محتوای در حال نمایش سوییچ کند.

بالاخره یکی از هیجان‌انگیزترین گوشی‌های موبایل امسال هم به بازار عرضه شد؛ دهمین نسل از گوشی‌های سری  S سامسونگ روانه بازار شد تا توجه علاقه‌مندان به حوزه آی تی را به خود جذب کند. البته این بار این سری از محصولات سامسونگ در قالب چهار گوشی با ویژگی‌های متفاوت به دست کاربران علاقه‌مند خواهند رسید. گوشی موبایل Galaxy S10 یکی از این 4 گوشی جدید است که فریمی آلومینیومی دارد و پشت و جلوی آن از شیشه ساخته شده است و جلوه‌ی زیبایی به گوشی داده است. روکش محافظ شیشه‌های پشت این گوشی Corning Gorilla Glass 5 است تا خیال کاربر را از مقاومت بالای بدنه گوشی راحت کند. این گوشی گواهینامه IP68 دارد، یعنی تا ۳۰ دقیقه و تا عمق ۱.۵متری در برابر آب مقاوم است و گردوغبار هم نمی‌تواند آن را از کار بیندازد. حسگر اثر انگشت این گوشی در زیر صفحه‌نمایش کار گذاشته شده است و عملکرد کاملاً مطلوبی دارد. صفحه‌نمایش استفاده‌شده در این گوشی 6.1 اینچ با رزولوشن QHD+ یعنی 1440 x 3040  است که با استفاده از فناوری  جدیدDynamic AMOLED  و پنل OLED تصاویر شفاف و بی‌نظیری را به نمایش می‌گذارد.

این صفحه‌نمایش در هر اینچ 550 پیکسل را نشان می‌دهد که این یعنی جزئیات و وضوح تصویر عالی است. تراشه‌ی این محصول Exynos 9820 است که به‌عنوان تراشه‌ای 8 نانومتری عملکرد فوق‌العاده بهینه‌ای دارد. این تراشه که به همراه 8 گیگابایت رم عرضه می‌شود، یکی از قوی‌ترین تراشه‌های موجود در حال حاضر است و برای انجام بازی‌های سنگین و باز کردن چندین برنامه به‌صورت هم‌زمان و تماشای ویدئو کاملاً مناسب است و کم نمی‌آورد. تراشه‌ی گرافیکی Mali-G76 MP12 هم برای پخش ویدئو و بازی مناسب است. این گوشی با 128 گیگابایت حافظه‌ی داخلی عرضه شده است و با استفاده از یک کارت حافظه‌ی جانبی می‌توانید این میزان را تا یک ترابایت دیگر افزایش دهید. دوربین گلکسی S10  از دو سنسور ۱۲مگاپیکسلی و یک سنسور 16 مگاپیکسلی تشکیل شده است و به فلش LED مجهز شده است.

دوربین‌های این محصول امکانات و ویژگی‌های بی‌نظیری هم در عکاسی و هم در فیلم‌برداری دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به قابلیت فیلم‌برداری هم‌زمان با دو دوربین اشاره کرد. همچنین دریچه‌ی دیافراگم f/1.5-2.4 باعث می‌شود تصاویر با روشنایی خوبی ثبت شوند و کیفیت عکس‌های گرفته شده بسیار راضی‌کننده باشند. دوربین‌های Telephoto و Ultra Wide هم امکانات این گوشی را فراتر برده‌اند و زوم اپتیکال دو برابر و تصویر فوق گسترده را برای این گوشی به همراه آورده‌اند. گلکسی اس 10، دوربین سلفی سنسوری 10 مگاپیکسلی دارد و می‌تواند عکس‌های عریضی بگیرد؛ قابلیت عکاسی HDR به‌صورت اتوماتیک هم یکی دیگر از ویژگی‌های دوربین سلفی است. این دستگاه در رنگ‌های مختلف برای کاربرانی با سلایق مختلف به بازار عرضه شده است.

پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 15 واتی، درگاه USB Type-C و حسگر اثرانگشت در زیر نمایشگر هم از دیگر ویژگی‌های این تازه‌وارد خانواده سامسونگ است.امکان شارژ شدن سریع بی‌سیم و قابلیت شارژر دیگر دستگاه‌ها به‌صورت بی‌سیم از دیگر ویژگی‌هایی هستند که این گوشی را در رده پرچم‌داران مدرن قرار می‌دهند. سامسونگ با عرضه S10 برای بار دیگر ثابت  کرده است که در حوزه طراحی و ساخت گوشی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و قرار نیست به این راحتی‌ها از مبارزه برای در دست گرفتن بازار گوشی‌های بالا رده دست بردارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *