5 ویژگی جدید اندروید که روی گوشی های هوشمند قدیمی می توان دریافت کرد

بروزرسانی سیستم عاملی اندروید همیشه دردسترس تمامی گوشی های هوشمند اندرویدی قرار نمی گیرد. زیرا از یک سو تعداد دستگاه ها بالاست و در سوی دیگر شرکت تولیدکننده فرصت کافی برای ارائه به تمامی مدل ها را ندارد. اما در این بین اغلب گوشی های هوشمند جدید بروزرسانی سیستم عاملی را دریافت کرده و با ویژگی های جدید همراه می شوند.

ویژگی هایی که ممکن است روی هر اسمارتفون اندرویدی آن را مشاهده نکنید، بخصوص اینکه از گوشی هوشمند قدیمی اندرویدی برخوردار باشید. اما یکی از روش هایی است که بوسیله آن می توان برخی ویژگی های جدید اندروید را برای مدل های قدیمی تر به ارمغان آورد، از راه فلش ROM سیستم عامل اسمارتفون قدیمی تر است.

اگر می خواهید به صورت سفارشی سیستم عامل اندروید را روی گوشی هوشمند موردنظر خود نصب کنید، با این مطلب همراه باشید. مطلبی که شما را با 5 ویژگی جدید اندروید که روی گوشی های هوشمند قدیمی می توان آنها را دریافت کرد، آشنا می کند.

قابلیت Gestures

قابلیت Gesture ویژگی است که در سیستم عامل اندروید 9.0 پای وجود دارد و افراد می توانند در سیستم عامل بعدی اندروید یعنی نسخه 10Q نیز به آن دسترسی داشته باشند. برخی تولیدکنندگان تلفن هوشمند برخی موارد اضافی را به قابلیت Gesture اندروید افزوده و در اسمارتفون قدیمی یا جدید خود تعبیه می کنند.

شما نیازی نیست که به طور حتم از آخرین نسخه اندروید جهت استفاده قابلیت Gesture بهره ببرید. زیرا به کمک برنامه های شخص ثالث قابلیت Gesture روی گوشی های هوشمند قدیمی اندرویدی نیز قابل دریافت است. به نوعی این برنامه ها عملکرد مشابه نسخه اصلی اندروید را به مخاطب ارائه می دهند و نوعی شبیه ساز هستند. یکی از رایج ترین برنامه ها Navigation Gestures نام دارد.

این قابلیت عمدتا برای اندروید Lollipop یا نسخه های بالاتر است و به شما کمک می کند تا به قسمت home رفته، به بخش قبلی بازگردید یا به منوهای اخیر منتقل شوید. حتی نسخه پریمیومی این برنامه ویژگی های بیشتری ارائه می دهد. ویژگی هایی از قبیل گرفتن اسکرین شات، گذشتن از ترک موسیقی، باز کردن بخش پاور و چندی دیگر. این قابلیت بسیار کاربردی بوده و می تواند شما را به بخش موردنظری که از آن عبور کردید، بازگرداند.

دیگر روش مورد اشاره ما برنامه Fluid Navigation Gestures نام دارد و عملکردی مشابه Navigation Gestures خواهد داشت. به افراد اجازه می دهد تا یک بخش ADB command ایجاد کرده و ژست های ناوبری سنتی را غیرفعال شده را باری دیگر اجرا می کند تا کاربران بتوانند تجربه بهتری در کار با گوشی هوشمند خود داشته باشند.

Digital Wellbeing

شرکت گوگل قابلیت دیجیتال ولبینگ را در سیستم عامل اندروید 9.0 پای معرفی کرد. به کمک این قابلیت افراد می توانند تب ها را روی گوشی هوشمند خود نگه دارند. در اندروید 10 یا همان کیو این قابلیت با ویژگی Focus Mode همراه شده و به شما اجازه می دهد، برنامه غیرقانونی را مسدود هم کنید. آیا گوشی های هوشمند دارای اندروید اوریو یا قدیمی تر به این ویژگی دسترسی دارند؟

بهترین اپ که می تواند این قابلیت را فراهم کند Stay Focused است. به کمک این اپ کاربران می توانند برنامه های غیرقانونی را مسدود کنند. یعنی عملی مشابه Focus Mode در سیستم عامل های جدید اندروید. این برنامه موجب می شود تا کرش کردن اپ ها به طرز چشمگیری کاهش یافته و دیگر شاهد از دست رفتن برنامه خاصی نباشید و به راحتی اینستاگرام یا هر اپ دیگر را بررسی کنید.

Smart Replies

یکی از ویژگی های جذاب اندروید 10 یا همان کیو، قابلیت Smart Reply است. این قابلیت در حقیقت برای اپ های پیام رسان طراحی شده و بسیار کاربردیست. از جمله آنها باید به واتس اپ، مسنجر فیسبوک و سیگنال اشاره کرد. شما همچنین می توانید Smart Reply را در اندرویدهای قدیمی تر از طریق جیمیل و اپ اندروید مسج دریافت کنید. اما در کنار آن برنامه ریپلی گوگل هم وجود دارد که می‌توان به کار گرفت.

اگرچه شرکت سازنده این اپ آن را متوقف کرده اما می توان از طریق APKMirror آن را دانلود کرد. گوگل پیش از این اعلام کرده بود که افراد می توانند تا مدتی آن را به کار گیرند اما پس از چند ماه پیشرفتی دیگر در کار نیست.

در هر صورت هنگام نوشتن راهنما موفق شدیم اپ را اجرا کنیم و کار هم کرده است. با این حال برنامه کمک می کند تا ارسال پیام خودکار حین رانندگی نیز فعال شود. پاسخ خودکار محدود به منسجرهایی نظیر Slack، Android Messages و WhatsApp می شود.

Password autofill

دو سیستم عامل اندروید اوریو و پای می توانند با این قابلیت به برنامه های مختلف و از جمله مرورگرها ورود پیدا کنند. اما اگر تلفن هوشمند اندروید قدیمی داشته باشید چه؟ شما می توانید با اپ های شخص ثالث password managers که عملکرد مشابهی با قابلیت اندروید دارد، مشکل را برطرف کنید.

یکی از آنها LastPass و به شما اجازه می دهد همه اطلاعاتتان را برای اکانت خود ذخیره کنید. این اپ نیاز به اندروید Lollipop یا بالاتر دارد، بنابراین اگر اندروید خود را بروزرسانی کنید بهتر است. اگرچه LastPass هر نوع برنامه ای را پشتیبانی نمی کند، اما عملکرد مشابهی دارد و تجربه کاربری نزدیکی رقم می زند. یکی از ویژگی های مثبت LastPass برخورداری از مرورگر مخصوصی است و بنابراین شما می توانید دسترسی راحت به وب سایت مورد علاقه داشته باشید.

اشتراک گذاری آسان وای فای

 

به اشتراک گذاری بدون دردسر وای  فای روی اندروید یکی از موارد مهم برای صاحبان گوشی های هوشمند اندرویدی محسوب می شود. اشتراک گذاری که از طریق کد QR، ان اف سی یا بلوتوث انجام گرفته و روش های ساده ای هستند. چندین سال گوگل گزینه کد QR را در نظر گرفته اما اگر دارای سیستم عامل اندروید کیو باشید، موضوع متفاوت است.

اگر سری به پلی استور بزنید، مشاهده خواهید کرد که برنامه های مشابهی وجود دارند و یکی از آنها InstaWiFi است. این برنامه یکی از قدیمی ترین اپ ها بوده و با دریافت آن باید حسابی باز کنید و سپس از کد QR برای استفاده به عنوان مهمان بهره گیرید.

با این برنامه تنها کافیست کد QR را اسکن کنید و دسترسی داشته باشید. بیکسبی ویژن عملکرد درست و دقیقی ندارد، اما با گوشی های هوشمند میزو و شیائومی عملکرد درستی دارد. با تمام این ویژگی ها اپ های دیگری هم وجود دارند که نیاز به استفاده از کد QR در آنها نیست و روش های دیگری را پیشنهاد می دهند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *